Trainer Mark van Wijk stopt per direct bij VCA

Voor zijn vertrek zijn verschillende redenen die er samen toe geleid hebben tot deze beslissing: allereerst is er het idee dat spelersgroep en trainer niet meer op één lijn zitten, dit uit zich in een mindere trainingsopkomst, mede ook door alle coronaperikelen. Mark geeft aan zich zorgen te maken over de toekomst van het eerste elftal en niet in staat te zijn deze negatieve spiraal om te keren.


Door de overwinning van afgelopen zondag nemen club en trainer met opgeheven hoofd en in goede harmonie afscheid van elkaar, waarbij VCA Mark uiteraard zeer erkentelijk is voor zijn inzet voor zowel selectie alsook de jeugdafdeling in de afgelopen 2,5 jaar. De coaching van de thuiswedstrijd van komende donderdag tegen Astrantia zal intern opgevangen worden, voor daarna hoopt het VCA-bestuur een externe oplossing gevonden te hebben voor de training en coaching van haar eerste elftal voor de rest van dit seizoen.