Trieste mededeling; overlijden van ons consul Wil van Paassen

Wil heeft in de afgelopen periode tijdens revalidatie hard gevochten, maar uiteindelijk heeft het lot anders bepaald. Wij willen de familie en vrienden een warm hart toedragen en zijn zeer ontdaan van dit nieuws. Wij willen onze dankbaarheid uitspreken voor alle jaren trouwe inzet als vrijwilliger door weer en wind.

Zaterdag 18 december zal de uitvaart plaats vinden. Om 9.30 wordt er een erehaag gevormd. Dit is vanaf de Liesmortel naar de Gildeweg in St Agatha. Tevens heb je op dat moment de mogelijkheid om een losse onverpakte bloem bij hem neer te leggen. Wij zouden het als club waarderen als zoveel mogelijk leden hun steun komen betuigen. Vervolgens zal er in besloten kring afscheid genomen worden bij Buitenplaats Zevenhutten. De dienst is live te volgen via een livestream.