Lintjesregen binnen VCA

Tijdens de jaarlijkste lintjesregen zijn er dit jaar meerdere vrijwilligers van VCA gehulgd. Vanuit VCA willen wij hen natuurlijk ook van harte feliciteren en bedanken voor de jaren lange inzet. Zonder deze mensen zou de club namelijk niet bestaan!

De heer L.H.M. (Leo) Graat – Boxmeer

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Graat zet zich al ruim 30 jaar vrijwillig in voor diverse organisaties in Sint Agatha, een kerkdorp van de gemeente Cuijk. Hij groeide op in Oeffelt en werd in de jaren ‘70 lid van voetbalvereniging VCA in Sint Agatha. Van 1990 tot 2011 was hij grensrechter van VCA 1. Daarnaast is hij sinds 1990 tot heden, samen met zijn echtgenote, beheerder van de kantine van de voetbalvereniging.

Ook is de heer Graat sinds 1994 vrijwilliger bij carnavalsvereniging ‘De Ulewappers’ in Sint Agatha. Hij draait bardiensten bij alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden en verricht waar nodig hand en spandiensten. Daarnaast was hij van 2008 tot 2018 nauw betrokken bij de organisatie van Copa del Agatha, een 3-daags internationaal voetbaltoernooi voor jeugdteams van profclubs onder 19 jaar. Daar hielp hij mee in de voorbereiding met het opbouwen van het terrein en tijdens het toernooi had hij, samen met zijn echtgenote, de leiding over het horecaplein.

bron:https://www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten_41418/item/lintjesregen-2021_62459.html

Mevrouw L.D. (Loes) Graat-Claassen – Boxmeer

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Graat-Claassen zet zich al ruim 30 jaar vrijwillig in voor diverse organisaties in Sint Agatha, een kerkdorp van de gemeente Cuijk.

Sinds 1990 tot heden is zij, samen met haar echtgenoot, beheerder van de kantine van de voetbalvereniging VCA. Daarnaast verzorgt mevrouw het wassen van de voetbaltenues van de leden.

Ook is mevrouw sinds 1994 vrijwilliger bij carnavalsvereniging ‘De Ulewappers’ in Sint Agatha. Zij draait bardiensten bij alle activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden en verricht waar nodig hand en spandiensten. Daarnaast was zij van 2008 tot 2018 nauw betrokken bij de organisatie van Copa del Agatha, een 3-daags internationaal voetbaltoernooi voor jeugdteams van profclubs onder 19 jaar. Tijdens het toernooi had zij, samen met haar echtgenoot, de leiding over het horecaplein.

bron:https://www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten_41418/item/lintjesregen-2021_62459.html

Piet van den Broek – Cuijk

De heer Van den Broek was jarenlang beheerder van MFA de Agaat in Sint Agatha, samen met zijn vrouw Gerda. Hier was hij verantwoordelijk voor de exploitatie van het gebouw in de breedste zin van het woord. Zijn focus lag altijd op het belang van een leefbaar Sint Agatha voor jong en oud. Voor het verenigingsleven heeft hij dan ook veel betekend: van carnavalsvereniging tot de fanfare en van jeugdwerk tot het zangkoor en de voetbalvereniging. Hij bood hierin niet alleen de helpende hand, maar bracht ideeën in en ondernam veel met betrekking tot de activiteiten van de verenigingen.

bron:https://www.cuijk.nl/koninklijke-onderscheidingen-2021