VCA en Mark van Wijk verlengen contract

VCA St. Agatha heeft overeenstemming bereikt met Mark van Wijk over verlenging van de samenwerking tot minimaal de zomer van 2022. De 37-jarige trainer uit Bennekom is bezig aan zijn tweede seizoen bij de club in de 5e klasse, wat tot op heden zeer kort is geweest door de omstandigheden, maar wat zeer goed van start is gegaan. De spelersgroep merkt dan ook dat er gebouwd wordt aan een hecht team en waardeert zijn trainingen enorm. “Als het weer is toegestaan bouwen we verder aan een team dat de komende jaren herkenbaar en attractief voetbal speelt”.

Naast het 1e elftal begeleidt Mark de jeugdafdeling en zorgt ervoor dat de junioren kwalitatieve trainingen krijgen. Mede door de ligging van VCA, perfecte accommodatie en gezonde vereniging, is er een mooie groei van jeugdleden en daar willen we met Mark verder in investeren en ontwikkelen. Zijn opgedane ervaring bij NEC en jeugdteams van de KNVB komen daarbij goed van pas.