Voetbalclinic was een succes

Op zondag 5 juli beleefden we de 1e editie van de VCA Puur Voetbaldag. Een 45-tal kinderen ging onder de bezielende leiding van voetbalschool Puur Voetbal aan de slag om aan hun voetbalskills te werken. De 5 trainers wisten de kinderen urenlang te boeien en menig glimlach op het gezicht te toveren. Dankzij sponsors C&C, Van Elst containerverhuur, Goossens Asperges en autohandel Iskic konden de kinderen deze clinic gratis meemaken. Mede dankzij de opbrengst van de sportquiz van Cuijk Beweegt zal VCA een dergelijke clinic vaker aan gaan bieden. Zowel voor haar eigen leden als andere spelers en speelsters uit de regio. 

Tenslotte kan VCA nog enkele spelers plaatsen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar. Bij interesse graag een mail naar jeugdbestuur@vca-stagatha.nl.

Foto’s zijn hier te vinden https://vca-stagatha.nl/?page_id=76