Gezondheid voorop; corona virus richtlijn (UPDATE)

UPDATE
In verband met het Coronavirus en de afgelastingen vanuit de KNVB, RIVM t/m 31 maart hebben we besloten om het sportpark ook tot die tijd te sluiten. Dit geldt dus ook voor trainingen en andere bijeenkomsten.
UPDATE

In verband met het advies van het RIVM omtrent het coronavirus. Willen we als club deze richtlijnen volgen. Het RIVM adviseert om bij verkoudheid, hoesten of  koorts de sociale contacten te beperken en dus zoveel mogelijk thuis te blijven.  

Wij verzoeken voetballer en ouders van voetballerers bij wie één van deze klachten zich voordoet deze richtlijnen te volgen. Pas als de klachten 24 uur weg zijn, is het wenselijk weer naar VCA te komen.  Als u of uw kind om die reden niet kan komen, volstaat een afmelding bij de leider van het team. 

Wij vertrouwen er op dat u hiervoor begrip heeft. Alle activiteiten; wedstrijden, trainingenen vergaderigen gaan gewoon door en als we met elkaar deze richtlijnen volgen, hopen we ook dat dit ook zo blijft.