MARK VAN WIJK VERLENGT BIJ VCA ST. AGATHA

VCA St. Agatha heeft overeenstemming bereikt met Mark van Wijk over verlenging van de samenwerking tot minimaal de zomer van 2021. Hij is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de club in de 5e klasse en beide partijen zijn uiterst tevreden over de samenwerking. Reden om het contract met een jaar te verlengen.

De 36-jarige trainer uit Bennekom is bezig om een enorm talentvolle groep met JO19-spelers in te passen in het 1e elftal. Op prestatieniveau gaat dat nog met ups en downs, maar zowel Mark van Wijk als VCA zijn er van overtuigd dat na de winterstop meer punten gepakt gaan worden. De spelersgroep merkt in ieder geval dat er gebouwd wordt aan een hecht team en waardeert zijn trainingen enorm. Het gebrek aan ervaring breekt het team nog op, maar de jonkies leren snel. “We bouwen rustig verder aan een team dat de komende jaren herkenbaar en attractief voetbal speelt”. Aldus het bestuur van VCA.

Naast het 1e elftal van VCA is Mark ook trainer van de JO19 combinatie van VCA met SIOL. Ook dat team heeft potentie en werd in de najaarscompetitie 2e. De afspraak met Mark is dat hij de jeugdafdeling van VCA verder op de kaart gaat zetten. Mede door de ligging tegen de Cuijkse wijk Padbroek is er een mooie groei van jeugdleden en daar wil VCA een goede begeleiding op zetten. Zijn opgedane ervaring bij NEC en jeugdteams van de KNVB komen daarbij goed van pas.