Vertrek John Boeijen na dit seizoen

Na het vertrek van Remco ten Hoopen afgelopen zomer heeft John Boeijen ons zeer geholpen door tijdelijk (voor dit seizoen) trainer te worden van VCA1. Afgelopen week is ook in gang gezet dat John de JO19-1 de rest van dit seizoen samen met VCA1 traint.

Na dit seizoen gaat VCA1 op zondag voetballen. John heeft aangegeven dat zijn licentie om trainer van VCA1 te kunnen zijn na dit seizoen vervalt. De KNVB heeft de komende periode te weinig evenementen waarin John de benodigde studiepunten kan behalen. Daarom hebben we in onderling overleg besloten na dit seizoen niet te verlengen.

Samen hebben we er alle geloof in dat John dit seizoen op een goede manier VCA1 en JO19-1 verder kan brengen in hun ontwikkeling en spelplezier. Het bestuur van VCA is meteen op zoek gegaan naar een geschikte opvolger en verwacht binnen twee weken met positief nieuws te gaan komen.

Groeten namens bestuur VCA