Doe mee aan de Voetbalquiz Land van Cuijk

SINT AGATHA | Nog een maand en dan wordt in Sint Agatha de eerste editie van de Voetbalquiz Land van Cuijk gehouden. Voetbalkenners maken kans op een geldprijs van 250 euro. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Inschrijven voor de Voetbalquiz, die vrijdagavond 6 april wordt gehouden in MFA De Agaat, kan tot uiterlijk 1 april.

Deelnemers worden tijdens deze quiz, die deel uitmaakt van de festiviteiten rond het 10-jarig jubileum van de Copa del Agatha, geconfronteerd met een honderdtal open en meerkeuze vragen over het regionale, internationale en Nederlandse voetbal. Ook is er een algemene ronde. “Mensen worden bevraagd over het Nederlands Elftal en Ajax, maar er zijn ook vragen over SIOL en VCA”, weet medeorganisator Arjen Wolfraad.

Aanmelden
De Voetbalquiz Land van Cuijk vindt plaats op vrijdagavond 6 april om 20.00 uur in MFA De Agaat in Sint Agatha. De kosten bedragen slechts 10,00 euro en elke deelnemer ontvangt een exemplaar van het voetbaltijdschrift ‘Staantribune’. De hoofdprijs is 250 euro plus een beker, boek en vrijkaarten voor de Copa del Agatha. Deelname aan deze voetbalquiz kan individueel maar ook in teams (2-4 personen). Meer informatie en aanmelding via www.copadelagatha.nl

Deelnemersveld
Het deelnemersveld van de Copa del Agatha 2018 wordt overigens dinsdag 27 maart bekend gemaakt tijdens een speciale sponsoravond. “We verklappen nog niks, maar we zijn trots op de teams die we hebben weten vast te leggen”, aldus toernooivoorzitter Bob Thomassen.