Goal in One Kuuk

JVC Cuijk organiseert op 19 en 20 en 21 mei het;

‘1e Goal in one – footgolf adventure event’

 Op 19, 20 en 21 mei vindt de eerste editie van het Kuukse Footgolf toernooi plaats. Gedurende dit weekend zijn de velden van voetbalvereniging JVC Cuijk omgetoverd tot een avontuurlijke FootGolf-baan. Een parcours van 10 holes, dat je met zo min mogelijk trappen tegen een voetbal probeert af te leggen. Het einde van elke hole is uniek en heeft een thema of is verbonden aan een organisatie. Het ‘putten’ zal elke keer een uitdaging zijn. Speel je met ons mee en draag hiermee ook bij aan het goede doel. ‘Tim Foundation’  http://www.timfoundation.nl/

Wedstrijdelement

Natuurlijk staat de gezelligheid tijdens dit evenement voorop, echter het wedstrijdelement maakt het allemaal uitdagender. Hoe zit dat wedstrijdelement dan in elkaar? Je kunt strijden voor prijzen op 3 verschillende onderdelen: Teamresultaat, individueel resultaat en Hole in One.

 Teamresultaat JVC Cuijk Footgolfcrowd 2017

De uitdaging is om als team met zo weinig mogelijk trappen tegen de bal alle 10 de holes af te ronden. Er is voor iedereen ook nog eenzelfde afsluitende 11e hole waar je je puntentotaal met 1 trap nog verder naar beneden kunt brengen. De beste 10 teams (bestaand uit 4 of 5 personen) van de dag staan aan het einde van de dag in de finale (als je je daar bij inschrijving voor opgegeven hebt). Daar spelen 10 teams nog een ‘flight’ met hetzelfde doel. De winnaar uit deze flight is de dagwinnaar en dit team mag zich JVC Cuijk Footgolfcrowd 2017 noemen. Natuurlijk hoort hier een leuke prijs bij.

 Individueel resultaat: JVC Cuijk Foodgolfmaster 2017
Om elkaar binnen het team uit te dagen, worden door de Flightmanager ook de individuele scores bijgehouden.

 JVC Cuijk Hole in One 2017
Mocht er een “Hole in One” getrapt worden, dan wordt de naam van deze deelnemer natuurlijk vereeuwigd op de erelijst in de kantine van JVC Cuijk en op onze website.

 Footgolf is voor ons allemaal (voor ervaren voetballers en gezelligheidsdieren)!
Gezelligheid staat hierbij voorop en iedereen kan hier aan deelnemen, van de jongsten tot de oudsten en voor recreanten en (voetbal-)professionals. Je kunt je inschrijven met een voetbalteam, sportclub, vriendengroep, familie of bedrijf. Een goede gelegenheid om je collega’s uit te dagen tijdens een teambuildingactiviteit of bedrijfsuitje?
Deelname kan per zo geheten “Flight” (groep). Je kunt een Flight op verschillende tijden reserveren met 5 personen. Ook is het mogelijk om de gehele baan te reserveren zodat jullie met je hele familie of bedrijf een dik uur alleen op de Footgolfbaan staan en tegen elkaar spelen.

 Wil je meer weten en inschrijven?  Kijk dan op

http://www.goalinonefootgolfcuijk.nl

Reacties zijn gesloten.