Vandaag is de Rabobank Clubkas Campagne gestart. Jouw stem is geld waard voor VCA!!

Ieder lid van de rabobank heeft vandaag met de post een stembiljet ontvangen. Met de unieke code op de achterzijde kun je op de vermelde website een stem uitbrengen. Iedere stem voor VCA is geld waard.
Men hoeft geen lid te zijn van VCA, maar wel lid van de Rabobank. Dus ook ouders, familie vrienden en kennissen etc mogen op VCA stemmen. Men krijgt 5 stemmen om te verdelen over de deelnemende verenigingen dus laat iedereen ervoor zorgen dat 1 of 2 (je mag 2 keer op dezelfde club stemmen) van de 5 stemmen op VCA is. Tussen 6 en 20 oktober kan de stem uitgebracht worden.
Informeer ieder lid van de rabobank in jouw omgeving dus over het belang van de code en de stem. Vorig jaar hadden we 121 stemmen wat goed was voor bijna €400,00 euro. Ter illustratie dweilorkest de Joekels met 20 leden had 264 stemmen en pakte hiermee ruim €850,00. Het gaat er dus niet alleen om dat je veel stemmen uit je eigen club haalt maar ook uit je omgeving.
Het geldbedrag dat we uiteindelijk mogen ontvangen wordt besteed aan educatieve spellen voor de kinderen en trainingsmaterialen voor jeugd en senioren.
Alvast bedankt voor jullie stem!!!
img_9831 img_9832